27.07.2024
Новини

У Мережі розкритикували нову розмітку на одній з завантажених вулиць Тернополя: спричинить шалені затори

вулиця Збаразька

У Тернополі на вулиці Збаразька (від перехрестя з вулицею Лозовецька до заїзду на гуртовні) змінили дорожню розмітку. Тепер у напрямку БАМу є лише 1 смуга для руху, а у напрямку Центру – три. Раніше суцільна смуга ділила дорогу наполовину, забезпечуючи проїзд 2 смугами у кожен бік.

У групі “Реальний Тернопіль” розкритикували таку розмітку. Зокрема, у дописі йдеться про те, що у напрямку Текстильника є зупинка громадського транспорту. І коли громадський транспорт буде зупинятись, потік з центру очікуватиме кожного разу.

“Рішення, м’яко кажучи, непродумане і створить затори там, де їх ніколи не було.
Наступного дня…
‼️Доповнення: фото були зроблені в неділю і ми наївно думали, що затори будуть здебільшого у вечірній час пік, але сьогодні зранку, вже після ранкового часу пік ~ о 9:50, ми зрозуміли, що тягнучки будуть практично весь день, а вже ввечері буде повна ср&ка і скоріш за все блокування кільця біля 6-го магазину. Ситуацію дуже чітко показує відео зняте сьогодні у перший робочий день після нанесення нової розмітки де на початку відео зліва ви побачите зелену маршрутку і тягнучку, яка за нею встигла утворитися і якої там раніше ніколи в природі не було без причини. Така ось ситуація друзі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів