27.07.2024
Новини

Викладач ТНПУ отримав нагороду з рук Президента України

Викладач ТНПУ імені Володимира Гнатюка отримав медаль “За працю і звитягу”. Нагорода присвячена Дню науки. Про це йдеться у дописі на сторінці університету у Фейсбуці.

“Під час зустрічі з молодими науковцями і представниками Малої академії наук, приуроченої до Дня науки в Україні, Президент України Володимир Зеленський нагородив викладача кафедри Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Романа Загороднього медаллю «За працю і звитягу» – за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України в умовах воєнного стану, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм. Відповідний указ (№338/2024 від 18.05.2024 р.) опубліковано на сайті Президента,” – йдеться у повідомленні.

Відзнака Романа Івановича – це результат багаторічної плідної науково-технічної діяльності дослідницької команди під керівництвом проф. Валерія Федорейка, до якої входять і досвідчені науковці, і молоді вчені.

Раніше “Терміново” також повідомляло, що воїна – депутата Кременецької міської ради – митрополит Епіфаній нагородив медаллю “Хрест свободи”.

Перейти до панелі інструментів