27.07.2024
Новини

Любов та турбота: ще двох дітей на Кременеччині влаштували у прийомну сім’ю

Ще двоє дітей у Кременецькому районі матимуть дім та сім’ю. Вони отримують любов та турботу, яких їм бракувало у біологічній родині. Сьогодні уклали договір про влаштування дітей на виховання та спільне проживання між районною військовою адміністрацією та прийомними батьками.

Сьогодні, 14 травня, начальник районної військової адміністрації Віталій Кудлак зустрівся із прийомними батьками новоствореної прийомної сім’ї Іриною та Віталієм Юзюк, мешканцями Великодедеркальської громади. Під час зустрічі уклали договір про влаштування дітей на виховання та спільне проживання між районною військовою адміністрацією та прийомними батьками.

Як розповіли в службі у справах дітей районної військової адміністрації діти (дівчинці 12 років, хлопчику 14 років) з Почаївської громади сьогодні мають родину. У сім’ї діти отримуватимуть батьківську любов, турботу, піклування та усе, чого їм так бракувало у біологічній сім’ї.

Нагадаємо, у Кременецькому районі функціонує 6 дитячих будинки сімейного типу, де виховується 39 дітей та 23 прийомні сім’ї, де виховуються 48 прийомних дітей.

Перейти до панелі інструментів