20.05.2024
Новини Промо

Ремонт або заміна телефону?

Нині практично у всіх є старі або нові моделі мобільних телефонів. Завдяки цьому взаємодія і спілкування між людьми стає набагато простішим. Більшість нових моделей пристроїв являють собою свого роду командний центр, який надає доступ до дуже корисних додатків, зокрема і банківських. Але що робити в разі поломки? Чи варто взагалі проводити ремонт телефону?

Найпопулярніші поломки телефонів

 На екрані дуже часто з’являються тріщини і відколи. Досить одного незручного руху, щоб сталася ціла трагедія. Всілякі механічні пошкодження екранів смартфонів особливо часто трапляються у користувачів до 20 років і у жінок. Наприклад, телефон, кинутий у сумку або рюкзак, стикається з іншими предметами, тому тендітна частина телефону в цей момент особливо вразлива. У цьому випадку знадобиться встановлення нових комплектуючих, а якісні дисплеї для телефонів можна знайти тут https://www.aks.ua/catalog/displei-ekrany/.

 Однак перед тим як ремонтувати телефон варто замислитися, що вигідніше: відновлення пристрою чи його повна заміна на нове gsm обладнання?

Гарантійний ремонт

 У разі, якщо смартфон ще перебуває на гарантії, то перед тим, як ремонтувати його самостійно або в майстерні, варто перевірити, що пропонує нам виробник. Можливо, поломка пристрою може бути усунена за гарантією або є варіант хоча б часткового зниження витрат на відновлення. На жаль, деякі пошкодження, такі як тріснутий екран або потрапляння вологи, не можуть бути усунуті за гарантією. Власник повинен самостійно нести витрати з ремонту несправного телефону, оскільки це механічні пошкодження викликані неправильною експлуатацією пристрою. В такому випадку, користувачi телефонiв OnePlus зможуть замовити екран за посиланням  https://www.aks.ua/catalog/displei-ekrany/brand/oneplus

 Однак, якщо поломка телефону пов’язана з будь-яким заводським дефектом, то існує велика ймовірність, що смартфон можна відремонтувати без додаткових витрат для його власника.

Ремонт у незалежному сервісному центрі

 Відновлення обладнання майстерні – це варіант, який варто перевірити перед тим, як купувати новий пристрій. Деякі поломки, хоча вони здаються надзвичайно дорогими, в кінцевому підсумку обходяться набагато дешевше, ніж купівля нового пристрою. 

  Головною умовою використання якісної послуги з ремонту телефону є вибір перевіреного сервісного центру, який справді знає, що робить і має велику кількість позитивних відгуків. Наприклад, екран до смартфону Google можна замовити та помiняти тут https://www.aks.ua/catalog/displei-ekrany/brand/google.  Майстерні, які мають низьку репутацію, краще обходити стороною, оскільки відремонтований телефон у такій точці може прослужити зовсім недовго.

Перейти до панелі інструментів