15.05.2024
Новини

“Тому що не вмів миритись з несвободою”: на фронті загинув 25-річний Герой з Тернопільщини

Андрій Данцевич мав добре, кришталеве серце. Не терпів жодного натиску, а найбільше у житті цінував свободу і саме за неї віддав своє юне життя. Так розповідають про Героя у Коропецькій сільській раді.

Загинув Андрій Данцевич 25 квітня у районі населеного пункту Переїзне Донецької області. Народився і навчався у школі села Вістря, мав двох братів та сестру. Після школи обрав професію автомеханіка, любив свою справу.

“Мав веселу вдачу, був надзвичайно компанійським, мав незліченну кількість друзів. Паралельно з навчанням на автомеханіка самостійно освоїв гру на гітарі. Після закінчення училища займався ремонтом автомобілів, навчився будівельній справі. У 2019 році вступив на навчання тракториста, у 2020 році пішов на строкову службу в армію… 1 грудня 2021 року повернувся з армії, 14 січня поїхав у Польщу працювати. А з повномасштабним вторгненням не вагаючись приїхав додому, свідомо прибув на ТЦК, очікував і вже 6 березня 2022 року вступив в лави ЗСУ…”, – йдеться у повідомленні.

В Андрія залишилась мама, батько, бабуся, брати, сестра, дівчина. Редакція “Терміново” щиро співчуває рідним та друзям у зв’язку з такою важкою втратою. Вічна пам’ять Герою! Помстимося!

Перейти до панелі інструментів