04.05.2024
Новини

Повідомили про підозру працівнику агропідприємства, який викинув тіло померлого колеги

У січні цього року Тернопільщину сколихнула звістка про те, що на узбіччі дороги виявили тіло людини. Згодом виявилось, що чоловік помер не там, де його знайшли. Та ще й одягнений був у спецодяг комбікормового заводу.

“За результатами розтину, його смерть була природною, без будь-яких слідів насильства. Якщо деякі «хитрі» відповідальні посадовці агрохолдингу сподівалися «пошити» правоохоронців в дурні, то вони глибоко помилилися”, – коментував тоді начальник ГУНП Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

Врешті оперативники з’ясували, що чоловік раптово помер на робочому місці. Він працював на підприємстві неофіційно. У зв’язку з цим відповідальна особа вирішила приховати факт смерті на виробництві, аби не нести відповідальність. Тому труп померлого вивезли за територію ковшем навантажувача і просто викинули. Інженеру з охорони праці оголосили про підозру за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України – наруга над тілом. Про це повідомив начальник обласної поліції Сергій Зюбаненко у своєму дописі у Фейсбуці.

Перейти до панелі інструментів