17.05.2024
Новини

У Бережанській міській раді проводять аудит за 2 роки

У Бережанській міській раді проводять аудит за 2 роки, – повідомляють в Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області. Проводять ревізії по окремих відділах.

Відповідно до Плану проведення заходів державного фінансового контролю Держаудитслужби на I квартал 2024 року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області проводиться державний фінансовий аудит бюджету Бережанської міської територіальної громади за період 2021-2023 років.

Під час аудиту проводяться також ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності: Відділу освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради, Комунального некомерційного підприємства «Бережанська центральна міська лікарня» та Бережанського міського комунального підприємства «Господар».

Про факти можливих порушень фінансової дисципліни в зазначених установах та підприємствах можна повідомити на «гарячу лінію» управління за номером: (0352) 525405, або надіслати повідомлення на поштову адресу управління: 46021, м. Тернопіль, вул. М. Грушевського, 8 чи на електронну адресу: 131900@dasu.gov.ua.

Перейти до панелі інструментів