30.04.2024
Новини Оперативно

Жахлива ДТП на Тернопільщині: військовому стало погано за кермом і авто влетіло у людське подвір’я. Оновлено

Учора, 6 квітня, неподалік Бучача трапилася ДТП. Про це повідомляє активіст Роман Довбенко. За його словами містом відразу поповзли чутки, що за кермом був нетверезий працівник ТЦК. Проте, активіст стверджує, що водій був тверезим і йому просто за кермом стало зле. Відтак авто влетіло у людське подвір’я.

У прес-службі поліції Тернопільщини інформацію про аварію «Терміново» підтвердили. Як і те, що попередньо водій, 50-річний військовий з Чорткова, був тверезий. Він з дружиною та двома дітьми їхав на екскурсію в Язловець. Чоловік втратив свідомість за кермом і в’їхав в огорожу. В результаті отримали травми менший син та батько. Хлопчика вранці відпустили до дому з лікарні. Чоловік з важкими травмами досі без свідомості. За його життя борються лікарі.

“Стосовно жахливої ДТП, яка сьогодні трапилась у Трибухівцях, що біля Бучача… Хочу заперечити деякі чутки, що знову «набирають оборотів» між місцевими.

1) Я не публікував дану ДТП не з тієї причини, що «хотів відмазати бухих ТЦК-ашників»… Як «дехто» активно розказує…

(Чому ж «декому» не приходять на думку такі версії, що я не можу знати за кожну ДТП та й не ставлю перед собою саме такої задачі. Також не приходить на думку, що можливо не варто так часто публікувати негативні болючі фотографії, коли немає цілі, а саме винуватця від якого потерпіли люди, або який був «бухий» і обовʼязково має бути покараний).

2) У цьому випадку за кермом був військовий, а не працівник ТЦК.

3) Водій був ТВЕРЕЗИЙ, а не «бухий»!

4) Водію стало погано і він зʼїхав з дороги в огорожу, яка розпорола йому черевну порожнину і вигляд кишок то не найкраще, що хотілось би показувати людям на своїй сторінці …
Дякувати Богу чоловік живий і за його здоров’я борються медики”, – пише Роман Добенко.

Наразі чекаємо офіційного коментаря від поліції.

 

Перейти до панелі інструментів