27.07.2024
Новини

Хотів стрибнути з мосту: у Чорткові від самогубства врятували 15-річного юнака

Плюс ще одне врятоване людське життя. У Чорткові поліцейський офіцер громади Віктор Яцишин, як кажуть в народі: «опинився в потрібний час у потрібному місці». Від непоправного і необдуманого кроку він врятував юнака, – розповів начальник ГУ Нацполіції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

Читайте також: На Підволочищині у закинутому колгоспі загинув 17-річний юнак

Ця історія трапилася у вівторок, 2 квітня, близько 17 години у райцентрі Чортків. Проїжджаючи через міст, який місцеві називають «Копичинецький», через річку Серет, поліцейський помітив молодого хлопця, який виліз на верхівку металевої конструкції заввишки майже три метри.

Правоохоронець не розгубився та спрацював професійно. Він майже 15 хвилин комунікував з хлопцем, який мав намір покінчити життя самогубством. Шериф розмовами відволікав увагу неповнолітнього від необдуманого вчинку до приїзду підмоги екстрених служб.

Рятувальники зняли підлітка з моста за допомогою автодрабини. Надалі його передали медикам і рідним.

 

Хочу від себе особисто подякувати поліцейському за професійні дії та оперативне реагування.
За порятунок життя людини капітан поліції Віктор Яцишин буде нагороджений відзнакою”, – йдеться у повідомленні.

Капітан поліції Віктор Яцишин вже майже пів року працює поліцейським офіцером Чортківської громади. До цього упродовж 15 років був тут дільничним. Територія обслуговування поліцейського офіцера громади – це 7 населених пунктів, у яких проживає понад 6 500 осіб. За словами поліцейського, роботи вистачає, але найприємніше – це завжди бачити її позитивний результат.

Перейти до панелі інструментів