27.04.2024
Новини

Тернопільські діти стали чемпіонами України з таеквон-до

Попри повномасштабне вторгнення та часті повітряні тривоги наші юні тернополяни продовжують вчитися і займатися спортом. Зокрема, опановувати бойове мистецтво таеквон-до – і дуже успішно. Днями вихованці Тернопільської обласної федерації таеквон-до привезли з Чемпіонату України багато медалей.

Змагання відбувались в Івано-Франківську і прийняли понад 700 спортсменів та 1200 гостей з усієї України. Тернопіль представляла команда дітей під керівництвом тренерів Соломончука Віталія Анатолійовича, Соломончук Юлії Сергіївни та Йосифіва Артема Володимировича.

Юні спортсмени зайняли призові місця у своїх категоріях.  Сіянко Богдан – бронза, розділ туль; бронза, розділ спаринг. Тетеря Єлізавета – бронза, розділ спаринг. Остапів Максим – бронза, розділ спаринг. Мельник Юстин – срібло, розділ спаринг. І абсолютною чемпіонкою є Газда Даринка. Вона отримала 2 золота – у розділах туль та спаринг.

Сіянко Богдан

Президент Тернопільської обласної федерації таеквон-до І.Т.Ф Віталій Анатолійович Соломончук розповів “Терміново”, що пишається своїми спортсменами, що вони в такий нелегкий для країни час знаходять сили для важких тренувань. “Особливу подяку хочу висловити батькам за підтримку своїх дітей. А я зроблю усе, щоб мої спортсмени були найкращими”, – розповів тренер.

Мельник Юстин
Дарина Газда

 

Пишаємося юними тернополянами і бажаємо їм наснаги у тренуваннях та майбутніх перемог.

Перейти до панелі інструментів