02.05.2024
Новини

Мешканець Тернопільщини скоїв важку ДТП на Хмельниччині

Учора, 26 березня, 53-річний мешканець Шумської громади скоїв ДТП на Хмельниччині. За попередньою інформацією, яку “Терміново” повідомили у пресслужбі поліції Тернопільщини, авто шумчанина вилетіло на зустрічну смугу. Як наслідок зіштовхнулося з машиною 51-річного львів’янина, який після аварії опинився в реанімації у важкому стані.

“26 березня близько 15.55 годин на автодорозі М 30 (Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка — Луганськ — Ізварине) поблизу с.Бокиївка житель с. Вілія, Шумського району, Тернопільської області, керуючи автомобілем Renault Master, рухаючись в напрямку м. Хмельницький не вибрав безпечної швидкості рух, не врахував дорожньої ситуації, виконуючи маневр обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Renault Master. За кермом був мешканець м.Львів, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій львів’янин отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, забій головного мозку, травма ока, забійна рана волосяної частини голови. Госпіталізований в реанімаційне відділення КНП Волочиськ БПЛ стан здоров’я – важкий. Транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик в м. Хмельницький”, – розповіли у поліції.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів