28.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині 14-річний юнак викрав “Жигулі” і потрапив в аварію

На Тернопільщині за вихідні сталося 2 викрадення транспортних засобів. До одного з цих злочинів причетний 14-річний юнак. Про це повідомляють у ГУ НП у Тернопільській області.

“За незаконне заволодіння транспортними засобами нестимуть відповідальність неповнолітній житель Микулинецької громади та мешканець Борщівщини
Обоє зловмисників спокусилися на транспортні засоби односельців. Та покататися з вітерцем не вийшло ні в кого – один в’їхав в огорожу, інший злетів з дороги. Крадені автівки зазнали механічних пошкоджень”, – йдеться у повідомленні.

Один із випадків трапився у Теребовлі. Жигулі, які були припарковані біля житлового будинку, зникли у ніч з суботи на неділю. Викрадач – 14-річний хлопець, в’їхав на цьому авто в приватне подвір’я і залишив авто.

Також на злочин пішов 20-річний житель Борщівської громади. Молодий чоловік теж спокусився на Жигулі односельця – викрав їх з подвір’я. На чужій автівці проїхав майже 15 кілометрів і в полі поблизу села Більче-Золоте злетів з дороги. Зловмисника затримали.

Перейти до панелі інструментів