05.05.2024
Новини Промо

Універсальні розумні годинники: кращі моделі у 2024 році

Станом на початок 2024 року на ринку представлені сотні смартгодинників від десятків виробників у різних цінових сегментах. Ці девайси необхідні тим, хто хоче завжди вчасно встигати в справах, а також моніторити стан здоров’я і відстежувати спортивні тренування. Вибираючи модель, слід оцінювати не лише зовнішній вигляд та популярність бренду, але й низку технічних параметрів, а також набір доступних функцій. У цій статті ми представляємо увазі читачів рейтинг моделей, створений з огляду на надійність та функціональність пристроїв.

Samsung Galaxy Watch 6

Актуальний розумний годинник від техногіганта із Південної Кореї. Базова конфігурація доступна у двох розмірах: 40 і 44 мм, а більш витончена версія Classic із коронкою — 43 та 47 мм. Також у каталозі бренду є спеціальні варіації із підтримкою технології зв’язку LTE. Кращу продуктивність і швидкість виконання завдань забезпечує оновлений мікропроцесор Exynos W930. Відвідайте сайт інтернет-магазину електроніки Алло.юа, якщо ви не знаєте, де купити розумний годинник Samsung. Перевагами моделі також є співвідношення дисплея до корпусу, швидкознімні ремінці та покращена система датчиків. Реалізовані функції безпеки, відстеження якості сну і фізичної активності. Пристрій тримає заряд протягом тривалого часу, ніж годинники попереднього покоління. У режимі інтенсивного використання девайс може пропрацювати без підзаряджання до 60 годин.

Xiaomi Watch S1

Бюджетна багатофункціональна модель категорії «унісекс». Реалізована можливість безконтактної оплати через систему NFC. З цим смартдевайсом можна реагувати на виклики. Також є функція бездротової зарядки, вбудовані сенсори дають змогу моніторити рівень стресу та показники сну. Доступно до десяти спортивних режимів. GPS-навігація дає змогу точно визначати місцеперебування, без використання цієї опції годинник може пропрацювати на одному заряді приблизно 12 діб.

Polar Grit X Pro

Модель створена для використання в екстремальних умовах. Наручний гаджет має ультраміцний корпус, який пройшов випробування за військовими стандартами. Це гарантує максимальну надійність і тривалий термін експлуатації. Є функція вимірювання висоти, куту нахилу, кількості кроків та калорій. Перевагами також є наявність вбудованого модуля GPS та компасу. Годинник підтримує понад 100 спеціальних режимів для тренувань. Герметичний корпус дає змогу занурюватися під воду на глибину понад 50 метрів. Реалізована опція персонального віртуального тренера FitSpark, який постійно нагадує про необхідність виконання певних комплексів вправ. Девайс виконує постійний моніторинг базових медичних показників: частота серцевих скорочень, артеріальний тиск, рівень кисню в крові тощо. В інтенсивному режимі використання пристрій витримує на одному заряді приблизно 40 годин.

Перейти до панелі інструментів