02.05.2024
Новини

У Тернополі провели обшуки в охоронної фірми: вилучили багато зброї та заборонених речовин

У Тернополі поліцейські провели 20 санкціонованих обшуків у відомої у Тернополі охоронної фірми. Обшуки проводились у рамках кримінального провадження. Про це повідомив Сергій Зюбаненко, очільник поліції Тернопільщини.

“У результаті вжитих заходів у фігурантів було вилучено більше 10 кілограмів різних наркотичних речовин, пристрої для вживання наркотиків, незаконну зброю та набої різного калібру (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ). В рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів) поліцейські затримали двох підозрюваних відповідно до ст. 208 КПК”, – йдеться у повідомленні.

“Запевняю, що повна та всебічна інформація щодо цих подій буде оприлюднена офіційно після завершення всіх процесуальних та слідчих дій, бо підозрюю, що це тільки початок цієї історії.
P.S. Монополія на силу має бути тільки у держави”, – зазначив Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, що нещодавно у Тернополі провели масштабні обшуки у так званому колцентрі у Тернополі. Серед потерпілих — громадяни Польщі, Чехії та Словаччини. На даний час встановлено 16 іноземців, які стали жертвами фінансових махінацій.

Перейти до панелі інструментів