29.04.2024
Відео Новини

Кладовище авто: тернопільський блогер показав, які машини можна знайти на штрафмайданчику

Тернопільський блогер Андрій Болехівка відомий тим, що збирає інформацію про кладовища і публікує відповідні відео у соцмережах. Чоловік збирає сотні тисяч переглядів – по цьому можна судити, що тема ще не повністю розкрита і цікавить багатьох.

Та днями він вирішив трішки змінити напрямок, показавши кладовище, але не звичайне, а автомобільне. Це штрафмайданчик, на якому опиняються автомобілі після ДТП, унаслідок арешту та інших надзвичайних випадків.

Це і авто, які з тих чи інших причин згоріли.

Також є кілька преміальних автомобілів.

Кабріолет

І навіть трактор, який опломбували.

Крім того, на штрафмайданчику знайшли мотоцикл. “Що-що? Такий моцик і на штрафмайданчику? Це ж яким треба бути лаптем, щоб не втекти на такому мотоцику? Та я на мопеді “Карпати” тікав, а тут таке…” – жартує автор відео.

Також є кілька авто, які були учасниками резонансних ДТП або порушень правил дорожнього руху. Зокрема, резонансної аварії на вулиці Крушельницької, яку скоїв п’яний водій у травні. Тоді, як писало “Терміново”, постраждало кілька людей з цього Жигуля.

А це біле авто з надписом “Оренда мілфи” належить молодому чоловікові, який не раз привертав до себе увагу на дорозі. Востаннє водій BMW закріпив на своєму авто гумовий виріб у вигляді оголеної ляльки і так їздив вулицями міста. На авто було написано: “Оренда Мілфи”. Юнак також сам знімав відео зі своїм авто і хизувався ними у соцмережах.

Більше дивіться у відео:

@metabloger Штрафмайданчик Тернополя. Кладовище автомобілів. #тернопіль ♬ Angelic Meditation Music – Anhuebmt

Перейти до панелі інструментів