27.07.2024
Новини

Працівники громади на Тернопільщині відмовилися від зарплат та премій і купили 2 пікапи для ЗСУ

Раніше “Терміново” розповідало про те, як працівники селищної ради на Тернопільщині за власні премії купили авто для ЗСУ. Тепер вони повторили цей гідний вчинок. Але цього разу відмовилися й від зарплат та за ці кошти купили 2 пікапи, – повідомляє голова Залозецької громади Андрій Нога. 

“Достойний вчинок, справжніх Українців, які не на війні й не в окопах, а в теплі та спокої, бо нас бережуть наші відважні воїни ЗСУ.

Цими днями працівники селищної ради, старости сіл та усі відділи територіальної громади підтримали мою ініціативу відмовившись не тільки від премії, а і від своїх заробітних плат і придбали одразу два пікапи для фронту.

Незабаром дані автівки будуть обслужені та відремонтовані за що щиро дякую Roman Shcherbatyuk який невтомно і без користі жертвує свою працю, а далі знову поїздка на лінію фронту, щоб передати автомобілі нашим хлопцям.

Щиро надіюсь що з Божою допомогою ці автівки доставимо до хлопців і цим самим наблизимо перемогу!

Також щиро дякую Григорій Петрик, ти справжній друг, який завжди знаходить час та можливість знайти, купити та відправити в Україну ці автомобілі.  Слава Україні Слава її мужнім захисникам!”, – пише Андрій Нога.

Перейти до панелі інструментів