27.07.2024
Новини

Назвали на честь батька-Героя: у захисника, який загинув 8 місяців тому, народилася донечка

Страшно усвідомлювати, що все частіше в Україні народжуються дітки, у яких вже ніколи не буде тата. Але в них продовжується життя наших Героїв. Так, учора, 6 березня, Олена Довбенко із с. Золотий Потік народила донечку. Її чоловік загинув ще у липні 2023 року. Дівчинку назвали на честь батька-Героя Олександрою, – повідомляють у Білобожницькій громаді.

Читайте також:Так і не дізнався про вагітність”: дружина загиблого бійця народила двійню у день народження чоловіка-Героя

“4 липня 2023 року Олександр загинув у бою з російськими окупантами на Запоріжжі, залишивши вагітну дружину.

Через те, що російський агресор безжально забрав життя чоловіка, пані Олена вимушена самотужки виховувати новонароджену донечку, яку, на честь батька-Героя, назвали Олександрою.
Попри все, ми усі щиро підтримуємо пані Олену і бажаємо: хай донечка росте здоровою, щасливою і дарує радість всім близьким! Нехай батько-Герой охороняє її та оберігає від усього злого!

А ми будемо завжди пам’ятати про подвиг Олександра Довбенька, будемо молитися за його душу, а також за те, щоб оченята новонароджених українських дітей вже не бачили війни в рідній країні, а бачили в ній мир, спокій, злагоду та процвітання!”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів