27.07.2024
Новини

На Кременеччині за день сталося 3 пожежі. Відео

За один день на Кременеччині сталися 3 пожежі – 2 у Кременецькій громаді та 1 у Борсуківській. Горіли екосистеми та вщент знищена вогнем господарська споруда, – повідомляють у 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

5 березня о 16:47 в с. Андруга Кременецької громади виникла пожежа сухої трави. Для ліквідації наслідків події залучено ДПК с. Білокриниця.

 

Працівники добровільної пожежної команди швидко ліквідували пожежу, запобігши подальшому її розповсюдженню.

О 15:26 в с. Піщатинці, Борсуківської громади Кременецького району виникла пожежа 3-х окремих осередків залишків санітарної рубки дерев. Для ліквідації наслідків події залучено черговий караул 11 ДПРЧ м. Ланівці. Вогнеборці ліквідували пожежу та запобігли розповсюдженню вогню на лісовий масив.

О 21:26 в с. Крижі по вул. Циганюка Кременецької громади виникла пожежа господарської будівлі. Пожежею знищено господарську будівлю розміром 18 x 7, та 2 пластикових вікна сусідньої будівлі. Для ліквідації наслідків пожежі залучено черговий караул 5 ДПРЧ м.Кременець та ДПК с. Гаї. Вогнеборці ліквідували пожежу та врятували одну господарську та одну житлову будівлю.

Причини та наслідки пожеж встановлюються, під час ліквідацій ніхто з людей не постраждав.

Перейти до панелі інструментів