03.05.2024
Новини

Стало відомо, чим займається тепер Володимир Труш, екс-начальник ОВА

Після раптового звільнення Володимира Труша з посади начальника Тернопільської обласної військової адміністрації про чиновника не було нічого чути протягом кількох місяців. Аж сьогодні стало відомо, чим може займатись екс-очільник області.

Володимир Труш є викладачем кафедри фінансів ЗУНУ. Він у складі проблемної групи надає пропозиції органам місцевого самоврядування щодо налагодження співпраці з кафедрою. Про це йдеться у дописі на сторінці кафедри у Фейсбуці.

“Викладачі кафедри Богдан Малиняк та Володимир Труш в рамках роботи проблемної групи “Проєктна та грантова діяльність” обговорюють пропозиції кафедри органам місцевого самоврядування до налагодження співпраці. Серед них – розроблення бюджету для громадян, тобто буклету, який міститиме основну інформацію про бюджет територіальної громади, викладену в цікавій формі, яка зрозуміла кожній людині. Вказана розробка спроможна подолати інформаційну прогалину в комунікації між органами влади та населенням, покращити розуміння реального стану бюджету та розбити численні міфи про недоліки бюджетного процесу.
Крім цього, колектив кафедри пропонуватиме свої послуги для розроблення бюджетних регламентів органів місцевого самоврядування, положень про конкурси громадських ініціатив, освітні послуги тощо. Ця співпраця не лише позитивно впливає на управління місцевими фінансами, а й створює можливості для практичної діяльності студентів та покращує освітній процес загалом”, – йдеться у повідомленні. 

Раніше “Терміново” повідомляло про те, що Володимир Труш покидає посаду. Згодом екс-начальник ОВА прокоментував своє звільнення.

Перейти до панелі інструментів