21.05.2024
Новини Оперативно

“Рухаємось далі”: Володимир Труш про своє звільнення

Володимир Труш, уже колишній начальник Тернопільської обласної державної адміністрації, нарешті прокоментував своє звільнення, яке уже два дні обговорюють у Мережі.

У своєму прощальному зверненні Труш подякував усім жителям Тернопільщини, які боронять Україну, Президенту та його Офісу за довіру, а Кабінету Міністрів – за допомогу.

“Цей шлях був дуже важливим у моєму житті. Разом, але дистанційно – ми здолали ковід. Міцно згуртувавшись, ми вистояли у лютому 2022 і обов’язково переможемо. Дякую волонтерам, які без сну і втоми допомагають наблизити перемогу. Радий дружбі кожного з вас.

Завдяки нашим виробникам, підприємствам, працівникам держустанов, обласної військової адміністрації, силовим структурам Тернопільська область зараз стабільно і стійко працює. Тут професійна команда і кожен на своєму місці добре робить свою роботу. Рухаємось далі”, – йдеться у повідомленні.

Раніше на сайті Президента України з’явився відповідний Указ про звільнення Володимира Труша у зв’язку з поданою ним заявою. Кабмін підтримав це звільнення.

Хто наступним займе пост начальника ОВА, наразі невідомо.

Перейти до панелі інструментів