27.07.2024
Новини

“Мене “замовляла” помічниця народної депутатки”: відомий тернопільський журналіст розповів про погрози

Раніше у тернопільських спільнотах з’являлася інформація про, начебто, погрози відомому журналісту та ведучому Сергію Сінкевичу. Проте, ні поліція, ні сам автор програми “Кажи прямо в очі” ситуації не коментував. До сьогодні, коли повідомив, що завтра спілкуватиметься по цій справі зі слідчим.

“Давно знав про це. І не мав наміру оприлюднювати. Бо, даруйте, “клав одну штуку” на такі типу погрози. Звик вже. І жодних заяв до прокурорів не писав.

 

Одначе, ситуація склалась таким чином, що цю “переписку” опублікували інші медіа. І поліція розпочала розслідування саме за фактом цих публікацій. Не стану дякувати, просто завтра змушений дати свої пояснення. Ну, якщо вже така ситуація, дам їх.

Коротко про суть. Ще влітку минулого року, після двох моїх постів (та й ефірів), пов’язаних із затриманням за хабарництво народної депутатки Людмили Марченко, одна з її помічниць таким чином “замовляла” мене.

У цій історії дуже багато нюансів… Поки що все розкажу лише слідчому поліції. Завтра. А сьогодні скажу: Людмила Марченко і твої “помічники”, просто майте на увазі, по-перше, я вас абсолютно не боюсь. І по-друге – це ви повинні хвилюватись. Бо маю у Тернополі добрий захист. Який може вам адекватно відповісти. І це не поліція. Ну, скажу так – мої давні й добрі друзі… Жодним чином не лякаю. Просто застерігаю. Бо, бачу, що з вами треба діяти вашими ж, курва, методами…

Не втримаюсь. Повторю фразу першого абзацу: клав одну штуку на ваші погрози”, – пише Сергій Сінкевич.

Перейти до панелі інструментів