27.07.2024
Новини

З’явилися нові деталі про смерть чоловіка після ТЦК у Бучачі

Раніше “Терміново” з посиланням на пресслужбу тернопільської поліції повідомляло, що сьогодні вранці чоловік, якого 2 дні тому привезли у лікарню з ТЦК, помер. 

У повідомленні поліції йдеться про те, що 49-річного чоловіка привезли до лікарні близько 17 години вечора 27 лютого. Під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено.

Місцевий активіст Роман Довбенко розповів деталі про стан здоров’я чоловіка тощо. Зокрема, він спростовує інформацію, яка уже почала розходитись у мережі Інтернет, та й по місту, про те, що чоловіка вбили, що у нього вибиті зуби і проламаний череп. За його словами, померлий неабияк зловживав алкоголем, і під час проходження комісії у нього стався приступ алкогольної епілепсії. Він впав, вдарився головою, у нього запав язик. Чоловіка відразу намагалися реанімувати, тому пошкодили ті кілька зубів, які були у роті загиблого. А щодо переламаних ребер, то рентген-знімок грудної клітки показав, що вони були зламані кілька місяців тому – кістки уже почали зростатись.

Роман Довбенко закликає не поширювати неправдиву інформацію щодо дій військових з ТЦК, які з пораненнями повернулися з зони бойових дій.

Більше дивіться у відео

Перейти до панелі інструментів