27.07.2024
Новини

Тернополяни знову можуть пройти безкоштовний Check-up організму: як записатись на медичну діагностику

чек-ап організму

Тернополяни знову мають змогу пройти безкоштовну медичну діагностику «Check-up діагностика». Послуга доступна для мешканців Тернопільської громади віком від 55 до 70 років. про це повідомляють у Тернопільській міській раді.

Проєкт чек-апу організму реалізовують у Тернополі уже 2 роки. Завдяки ньому, як кажуть у ТМР, послугами змогли скористатись уже тисячі пацієнтів, включно з ВПО.

“Відповідно до віку (55-60-65-70 років) та статі (чоловіки, жінки) розроблений спеціальний алгоритм обстеження. Чекап обов’язково містить:

спеціалізовану консультацію фахівців: кардіолог, невропатолог, офтальмолог, ЛОР, хірург, дерматолог, акушер-гінеколог та інші;
проведення лабораторних досліджень (загальні та біохімічні аналізи);
інструментальне та апаратне обстеження роботи органів і систем.
Базова програма комплексної діагностики триває два дні. Прийом пацієнта проходить у формі бесіди з лікарем, де вказується мета діагностики, симптоми, що турбують, індивідуальні особливості організму тощо”, – йдеться у повідомленні.

Щоб записатись на діагностику, потрібно телефонувати за номером телефону  (097) 157 16 17, з 09:00 год по 13:00 год з 5 березня.

Перейти до панелі інструментів