27.07.2024
Новини Оперативно

Це рагулізм по-тернопільськи: у “Файному місті” велодоріжку перекрили рекламними щитами

сітілайти на залізничному вокзалі

Днями у Тернополі оновили рекламні щити на Привокзальному майдані. Зокрема, тепер на велодоріжку “вилізли” рекламні блоки. Їх лише нещодавно встановили біля залізничного вокзалу. 

Від реконструкції майдану перед залізничним вокзалом минуло уже 3 роки. Щодо велодоріжок, то вони там були непродуманими і незручними, проте такого ніхто не очікував.

“Що в цих нездар в голові???
Ну нарешті, хоч хтось навчить велосипедистів користуватися шоломами. Браво!”, – йдеться у повідомленні у групі “Незручний Тернопіль”.

Також тернополянин Тарас Хоміцький висловив своє обурення щодо облаштування такої реклами просто посеред велодоріжок.

“Велосипедисти, обережно реклама. Сьогодні вирішив прогулятись вечірнім Тернополем. І чогось мене потягнуло до вокзалу, а там:

Встановили нові рекламні вивіски які займають приблизно половину велодоріжки
Крім велосипедистів доріжки використовують і маломобільні групи населення
Це небезпечно, оскільки доводиться виїжджати на пішохідну зону і це збиває темп руху пішоходів
Запитав про це у працівників залізниці кажуть “Цього тижня, воно ще свіже”
Ще заодно показую “креативне” рішення – стоянка для велосипедів поперек велодоріжки”, – пише чоловік.

Також у результаті монтажу сітілайтів на велодоріжці утворились ями.

“Це жесть, а ще реклама аптеки на одному з бордів🤦.
Вдарився головою, і зразу в аптеку.
“Жорсткий” маркетинг”, – пише Олег Глущук.

“І судячи з абияк розміщених рекламних вивісок, складається враження, що чиновники думають насамперед не про безпеку і зручність містян, а про фінансову вигоду від тих реклам, тобто працює не на якість, а лиш на гроші”, – коментує Kostjantyn Zawadskyi.

“А так все гарно починалося, вже територія привокзальна подобалася всім, і тут тобі ось, починається знову «безпрєдел» по-тернопільськи. Вже позбавлені зовсім креативу, як ще заробляти гроші…”, – пише Andriy Nazarenko.

В Укрзалізниці прокоментували цю ситуацію, зазначивши таке:

“Вітаємо! Приносимо свої вибачення за незручності, які склались під час користування привокзальною площею вокзалу станції Тернопіль. Ваше зауваження уже передали у відповідний підрозділ який опікується привокзальною площею вокзалу для усунення даного випадку”, – йдеться у коментарі.

Редакція “Терміново” також звернулася з коментарем до Тернопільської міської ради з цього приводу. Речниця пресслужби ТМР Мар’яна Зварич відповіла, що дозволи на розміщення реклами дійсно були надані підприємцю.

“Дозвіл на встановлення рекламних площин був наданий. Проте вони встановлені не у відповідності до наданого дозволу. За даними підприємства, у найближчі дні вони будуть переміщені, щоб не заважати проходу та проїзду”, – каже Мар’яна Зварич.

Перейти до панелі інструментів