27.07.2024
Новини

Запатентував винаходи: заступник сільського голови на Тернопільщині став Почесним академіком Академії прикладних наук

Віктор Гудь

Віктор Гудь, заступник Гусятинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, став Почесним академіком Академії прикладних наук. Про це повідомляють у Гусятинській селищній територіальній громаді.

“Щиро вітаємо заступника селищного голови Віктора Гудя із Почесним званням! Бажаємо подальших успіхів та наукових звершень!!!Миру та Перемоги нам усім!!!!” – йдеться у повідомленні.

Віктор Гудь пояснює, що має захоплення у сфері автомобілебудування.

Він написав на своїй сторінці такий допис: “Кожен із нас має захоплення та вподобання. Моїм ідейним змістом є сфера наукових інтересів, люблю досліджувати усе, що стосується автомобільного транспорту, запатентував деякі винаходи у галузі технологій машинобудування, описав у своїх власних працях та у співавторстві (понад 150 наукових та навчально-методичних праць та 57 патентів на винаходи і корисні моделі) особливості використання машин та засоби механізації сільськогосподарського виробництва. Від 29 грудня 2023 року став Почесний Академік Академії Прикладних Наук. Сподіваюсь, що мої напрацювання стануть ще одним кроком до наближення нашої перемоги! Вірю в ЗСУ! Слава Україні!” – йдеться у повідомленні.

Довідка. Академія Прикладних Наук створена 14 лютого 2020 року і є добровільним професійним об’єднанням фізичних осіб, створеним для сприяння у організації проведення прикладних наукових досліджень в різних галузях знань та впровадження їх результатів.

 

Перейти до панелі інструментів