27.07.2024
Новини

П’яний водій на Тернопільщині пропонував 200 доларів патрульним

хабар патрульним

На Чортківщині патрульні поліцейські зупинили водія, який сів п’яним за кермо. Щоб уникнути відповідальності, він запропонував патрульним хабар у розмірі 200 доларів. Про це повідомляють у пресслужбі патрульної поліції області.

“Співробітники сектору реагування патрульної поліції під час патрулювання в одному із сіл Чортківського району зупинили автомобіль, водій якого порушив Правила дорожнього руху. За кермом машини перебував чоловік 1968 року народження. Під час спілкування поліцейські помітили, що правопорушник перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Задля залагодження питання кермувальник запропонував працівникам поліції 200 доларів США”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Керівництво чортківського хлібокомбінату підозрюють у крадіжці мів мільйона тонн пшениці

На місце події викликали слідчих. Відомості про хабар внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловіку загрожує штраф від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення воді на строк від 2 до 4 років.

Крім цього, на нетверезого водія працівники поліції склали адміністративні протоколи відповідно до статті 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та частини 2 статті 122 (перевищення обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал, порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Перейти до панелі інструментів