20.05.2024
Новини

Професора ТНПУ Кравця відсторонили від викладання предмету

Кравець

Раніше “Терміново” повідомляло, що колишнього ректора педуніверситету Володимира Кравця звинуватили у сексизмі. Одна зі студенток опублікувала допис, у якому показала уривки лекцій колишнього ректора вишу. У них були сексистські заяви.  Наприклад, чоловіча логіка кардинально відрізняється від жіночої. Якщо у чоловіків вона “побудована на фактах”, і є правильною, то жіноча логіка базується лише на тому, “щоб приховано управляти чоловіком”.

У коментарі ZAXID.NET ректор ТНПУ Богдан Буяк заявив, що наразі викладання цього курсу у навчальному закладі призупинили. “Деканати факультетів, на яких завершилося викладання курсу «Педагогіка: підготовка молоді до сімейного життя» у 2 семестрі, повинні створити комісії для оцінювання знань у студентів з цієї дисципліни. Також в ТНПУ зазначили, що, за згодою студентів оформлюють їхні пояснення та очікують на пояснення від викладача. Наразі таких немає”, – йдеться у повідомленні.

2 лютого 2024 року створили комісію для експертної оцінки курсу «Педагогіка: підготовка молоді до сімейного життя». Залучатимуть внутрішніх та зовнішніх фахівців з вказаної проблематики. Про результати цієї перевірки обіцяють повідомити.

 

Перейти до панелі інструментів