18.05.2024
Новини

На Тернопільщині сталася масштабна пожежа приватного будинку

За один день на Тернопільщині горіли два приватні будинки. В одній з пожеж сильно пошкоджена будівля, – повідомляють у ГУ ДСНС Тернопільщини.

Вранці у с. Сорока Хоростківської громади Чортківського району виникла пожежа житлового будинку. Під час гасіння врятовано 3 будівлі. Вогнем знищено покриття житлового будинку на площі 168 м кв, пошкоджено речі домашнього вжитку, перекриття на площі 80 м кв, облицювання стін та стелі на площі 60 м кв. На гасіння пожежі залучалися черговий та резервний караули 21-го та 22-го державного пожежно-рятувальних постів 10-ї державно пожежно-рятувальної частини 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

 

Того ж дня о 17:41. В с. Бірки Шумської громади на Кременеччині спалахнула пожежа житлового будинку. Під час гасіння врятовано дану житлову будівлю. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 4 м кв, облицювання стін та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 16-ї державно пожежно-рятувальної частини 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Перейти до панелі інструментів