29.04.2024
Новини Промо

Особливості сушильних машин від Siemens

сушильна машина

Так само, як і інші виробники домашньої техніки, Siemens пропонує різноманіття сушильних машин, які вже завоювали популярність у всьому світі завдяки численним особливостям та перевагам. В комплексі є два типи обладнання: моделі із конденсатором та тепловим насосом.

Сушильна машина Siemens із конденсатором використовує конденсатор для ефективного видалення вологи з речей, після чого утворений конденсат направляється у спеціальний бункер та подальше у каналізацію. У деяких випадках моделі не обладнані насосом. З іншого боку, сушильні машини з тепловим насосом є більш потужними та економічними в роботі.

Функції сушильних машин

Незалежно від типу обладнання, пристрої від Siemens мають вбудовану функцію автозчищення конденсатора. З метою підвищення ефективності сушки, пристрої взяли на озброєння додаткові функції.

  1. Самоочищення конденсатора під час кожного циклу сушіння.
  2. Освіження одягу та розгладження тканин за допомогою пари.
  3. Економічне використання теплової енергії в циклі.
  4. Функція AutoDry, що захищає речі від усадки.

Великий асортимент моделей включає вбудовані та окремі сушильні пристрої, щоб задовольнити різні потреби споживачів.

Як вибрати ідеальну сушильну машину від Siemens?

Заплутаність у великому виборі пристроїв часто призводить до замішань у виборі для покупців. Очевидно, важливо звертати увагу на функціонал, але ключовими критеріями є наступні.

  1. Потужність: Вибирайте техніку, обираючи загальну потужність всіх пристроїв у вашій квартирі, щоб уникнути перевантаження електричної мережі.
  2. Клас енергоспоживання: Для ефективної економії електроенергії вибирайте моделі класу А та вище (A+, A++).
  3. Ємність: Обирайте враховуючи кількість речей та інтенсивність використання пристрою.

Якщо у вас вдома відсутній вивід до каналізації, вибір конденсаційної сушильної машини із власною ємністю для виведення вологи є оптимальним рішенням.

Важливо зазначити, що незалежно від обраної моделі від Siemens, вас чекає довготривала і надійна робота машини, а також високий рівень зручності використання. Дізнатись більше про техніку бренду можна на сайті siemens-home.bsh-group.com.

Перейти до панелі інструментів