16.05.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині очікується потепління: коли буде +12 градусів, розповіли синоптики

погода

Тернопільщиною у наступні вихідні проходитимуть атмосферні фронти, які рухаються із заходу. Це зумовлюватиме погіршення погоди з 26 по 28 січня.

Як повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометрології, сьогодні, 26 січня, та завтра в області спостерігатиметься хмарна погода зі шквальним вітром – пориви досягатимуть 20 метрів за секунду.

За даними Ventusky, зараз пориви вітру в області складають 40 кілометрів на годину.

скриншот

Завтра об 11 годині дня вітер досягне своєї найвищої сили. Пориви будуть до 46 км/год.

Також упродовж вихідних майже не припинятимуться опади – падатиме дощ, сніг, дощ зі снігом. Температура триматиметься близько нуля – від 2 морозу до 1 тепла.

Як завжди, змістовний та цікавий прогноз на найближчі дні опублікувала відомий синоптик Наталка Діденко.

“Перестрибуючи через день-два, хочу сказати, що, за попередніми прогнозами, з 29-го січня очікується припинення опадів та сонячні прояснення.
А з 31 січня – 1 лютого прискаче в Україну різке потепління, хоча й з опадами, проте до +3+8 градусів, а на півдні та на південному заході до +8+12 градусів!”, – йдеться у повідомленні.

Проте Наталя Діденко порадила не ховати у шафу товсті пуховики та шапки, тому що похолодання все ж будуть, бо зима триває.У західних областях завтра будуть помірні опади, каже синоптикиня.

Перейти до панелі інструментів