29.04.2024
Новини Промо

Стандартні та спеціалізовані стелажі від компанії FORSTOR

стелажі

На будь-якому підприємстві є потреба в облаштуванні місця для зберігання товарів. Для цього встановлюють стелажі, які складаються з вертикальних стійок та горизонтальних балок або полиць. Вони призначені для розміщення продукції в пакуванні або без, точно відповідають габаритам та вазі вантажів.

Перш ніж купити стелаж для складу, варто враховувати його призначення. Окремо випускаються конструкції для штучних товарів без пакування, на піддонах, у коробках, з нестандартними параметрами. Компанія FORSTOR працює в цій сфері понад 10 років, тому завжди враховує конкретні побажання й потреби замовника.

Палетні та поличні стелажі: призначення, види

Більшість підприємств мають справу з палетованими товарами або продукцією на піддонах із різними характеристиками або однотипною. Для розміщення й зберігання таких вантажів виготовляють палетні стелажі Profi з показником ефективності по площі до 140%. Фронтальні системи такого типу розраховані на навантаження до 4,5 тонн на один рівень зберігання та до 18 на секцію.

Палетні системи також бувають в’їзними – їх виготовляють без міжрядних проїздів, щоб зберігати запалетовані вантажі однакової номенклатури. Ці системи називають також набивними або глибинними, вони дають можливість на 160% збільшити показники ефективності використання доступної площі складу. Такі конструкції займають дуже мало місця в приміщенні, проте підходять тільки для однотипних товарів.

В архіві, бібліотеці, бухгалтерії для канцелярії, книг, коробок, документації встановлюють поличні стелажі. Це компактні конструкції, які легко збирати й розбирати без сторонньої допомоги. Універсальні системи поділяються на два типи – легка серія Старт і важка Мастер зі збільшеною вантажністю. В першому випадку одна полиця витримує навантаження до 120 кг.

Які ще стелажі можна замовити

Системи зберігання мають вирішувати будь-які задачі з розміщення товарів на підприємстві. Не всі компанії працюють тільки із палетованими вантажами або документацією, крім того, в деяких великих логістичних центрах є потреба об’єднати декілька конструкцій в одну й створити цілий комплекс із робочими місцями. Це допоможе прискорити обробку продукції та інвентаризацію.

Виробниче підприємство FORSTOR forstor.ua допоможе вирішити різні задачі зі зберігання й заодно максимально використати корисну площу складу. Тут можна замовити системи для невеликих або просторих приміщень із високою стелею, вибрати підйомну техніку, скористатися послугами з монтажу. Окрім палетних та поличних, фахівці виготовляють і такі стелажі:

  • консольні. Це збірно-розбірні конструкції з металу, розраховані на зберігання довгомірних товарів – наприклад, труб чи металопрокату. Такі моделі користуються попитом на деревообробних підприємствах, трубопрокатному виробництві тощо;
  • мезонінні. Це комплексні системи зберігання, які використовують доступну висоту приміщення. Такі багатоповерхові стелажі об’єднують із адміністраторськими зонами, пунктами збирання, розподілу;
  • торговельні. Це системи зберігання для магазинів, супермаркетів, гіпермаркетів, які допоможуть організувати викладку, зберігання й заодно привернути увагу покупців до продукції. Для таких цілей виготовляють як звичайні поличні, так і комбіновані системи для розміщення запасів.

Стелажі від компанії FORSTOR підходять для зберігання палетованих товарів, вантажів у коробках, нестандартних будь-якої ваги й габаритів. У виробника можна замовити складські системи, що допоможуть оптимізувати й ефективно використати корисну площу.

Перейти до панелі інструментів