04.05.2024
Новини

Тернополян запрошують на благодійний аукціон для збору на 100 нічних FPV-дронів

Благодійний фонд «СТВОРЕНІ ПЕРЕМАГАТИ» запрошує тернополян та гостей міста на черговий благодійний аукціон для збору на 100 нічних FPV-дронів. Про це “Терміново” повідомила керівник БФ Майя Юркевич.

Захід відбудеться у Тернополі, 21 січня. Початок о 16.00 год. Лотами будуть вироби ручної роботи та оригінальні речі. А ще – буде багато коляди та українських традицій.

“Аукціон буде проходити у поєднанні з українськими традиціями. Буде багато коляди та декорації з дідухами та соломʼяними павуками.
Серед лотів – багато вишитих сучасних та старовинних сорочок, намиста в етностилі, картин і цікавих речей від захисників.
А ще – велика деревʼяна карта України з усіма областями та підсвіткою, яку можна почепити на стіні вдома чи офісі. Вона буде з підписом відомої людини.
Також лотом буде подарунок від захисників, але інтригу наразі притримаємо”, – каже Майя Юркевич.

Якщо ви бажаєте долучитись до цього аукціону, переходьте за посиланням.

Довідка. FPV-дрони – це безпілотні літальні апарати, які можуть передавати відео в реальному часі через вбудовану камеру, розташовану в передній частині БПЛА.

Нагадуємо, що під час минулого такого ж благодійного заходу, організованого фондами «СТВОРЕНІ ПЕРЕМАГАТИ» та “МАМА”, вдалось лише за вечір зібрати 400 тисяч гривень. Ці кошти витратили на безпілотний авіаційний комплекс «Валькірія» та пікап. На фото – лоти, які були продані під час цього заходу. Долучайтесь, адже цього разу буде не менш цікаво!

Перейти до панелі інструментів