27.07.2024
Новини

На Тернопільщині з дороги злетів рейсовий автобус і застряг у заметі

Негода завдала чимало неприємностей тим, хто у ці дні вирушив у дорогу. І якщо приватні поїздки можна відкласти, то рейсовий автобус має вирушати по маршруту. Один з таких з’їхав з дороги і застряг у сніговому заметі. Вибратися допомагали рятувальники, – повідомляють у ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

Читайте також: У пастці 5 авто і швидка: між селами на Збаражчині повністю замело дорогу. Відео

“29 листопада в с. Буглів Лановецької громади, що на Кременеччині, черговим караулом добровільної пожежної команди с. Буглів здійснено буксирування на проїжджу частину дороги рейсового автобуса «Mercedes 508D» сполученням «Ланівці-Буглів», який з’їхав із дороги на узбіччя та не міг самостійно продовжувати рух.

Того ж дня у с. Покропивна Козлівської ТГ Тернопільського району черговим караулом місцевої пожежної команди сел. Козлів здійснено буксирування на проїжджу частину дороги автомобіля “Volkswagen LT”, який, внаслідок слизького дорожнього покриття, з’їхав у кювет та не міг самостійно виїхати; у с. Берем’яни Бучацької ТГ Чортківського району черговим караулом місцевої пожежної команди с. Берем’яни здійснено буксирування на проїжджу частину дороги автомобілів “Mercedes Sprinter” та Opel Combo, які в’їхали в сніговий перемет та не могли самостійно виїхати”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів