27.07.2024
Новини

На Тернопільщині викрили масштабне підпільне виробництво сурогатного алкоголю. Відео

На Тернопільщини правоохоронці викрили ще один підпільний цех, де робили сурогатний алкоголь. Лише смакових концентратів вилучили майже пів тонни, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. 

Діяльність чергового підпільного цеху, де виготовляли фальсифіковані алкогольні напої, припинили тернопільські поліцейські. Підозру за ч. 2 ст. 28 та ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів – оголосили двом жителям Бережанської громади.

Зловмисники за місцем проживання виготовляли фальсифікат. Підакцизну продукцію збували переважно великим партіями у пластиковій тарі без будь-яких маркувань. Найбільший об’єм бочки становив 225 літрів. Також алкогольні напої продавали у розважальному закладі, який належить одному із фігурантів.

 

Оперативники управління карного розшуку за силової підтримки бійців підрозділу роти поліції особливого призначення провели одночасно 8 обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів, складських приміщень і автотранспорту. Вилучили спирт, понад 400 літрів смакових концентратів, обладнання для виготовлення та фасування фальсифікату, чорнові записи та автівки, якими розвозили продукцію.

Нагадаємо, нещодавно поліція викрила тернополянина, який у власному гаражі робив алкоголь відомих брендів.

Перейти до панелі інструментів