18.05.2024
Новини

Тричі перекинувся через дах: автомобіль активіста Романа Довбенка потрапив у серйозну ДТП

ДТП

Відомий активіст з Тернопільщини Роман Довбенко розповів про ДТП, яке трапилося цієї ночі. За його словами, про це вже “гудить” пів міста, розповсюджуючи неправдиву, на думку чоловіка, інформацію.

“Так, дійсно, цієї ночі саме мій автомобіль потрапив у серйозне ДТП… Так, правда і те, що тормозні шляхи були надзвичайно довгі, що свідчило про дуже високу швидкість саме мого автомобіля.
Так, на жаль, правда, що мій автомобіль тричі перекинувся через дах.
Так, правда, що моє авто розбите вщент. Але…
Те, що за кермом був Роман Довбенко та ще й бухий – брехня! Першочергове джерело, хто це розповсюдив поки що невідоме мені, але я намагатимусь це вияснити, бо це мій авторитет!!!
Мій автомобіль був виданий в оренду та за кермом був клієнт, а ніяк не я!” – пише активіст на своїй сторінці у Фейсбуці.

Роман Довбенко дійсно здає автомобілі в оренду. За даними Clarity-project, ФОП він зареєстрував понад 3 роки тому. Серед зареєстрованих кведів бачимо пункт 77.11 Надання в оренду автомобілів і легкових автотранспортних засобів.

ФОП Довбенко Роман

Журналісти “Терміново” уже дізнаються про усі обставини ДТП. Щойно отримаємо коментар ГУНП у Тернопільській області, опублікуємо.

Оновлено. Як нам повідомили у поліції області, ДТП сталася учора ввечері близько 22 години. На лінію “102” звернувся житель села Трибухівці Чортківського району з повідомленням про те, що автомобіль марки Chery в’їхав в огорожу. Водій автомобіля з місця аварії втік.

На місці ДТП працювали працівники бучацької поліції, опитали заявника, оглянули місце скоєння аварії.

За словами заявника, у машині на момент аварії перебувало троє хлопців. Серед них Довбенка не було. Чоловік допоміг їм вибратися із розтрощеного авто, яке влетіло у паркан його приватного будинку і перекинулось.

Усі вони місцеві жителі, їхні особи вже встановили. Поліцейські розшукали пасажирів цього автомобіля, а водія за місцем реєстрації не виявили. Його розшукують. На водія, який орендував це авто, склали адміністративний протокол за ст. 124. (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна)

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів