23.10.2024
Новини

Тернополянин освідчився Ірині Білик під час концерту зірки

Відомий тернополянин, власник салону краси Миколай Онищук освідчився Ірині Білик просто під час концерту. Про це зірка розповіла на своїй сторінці у соцмережі та опублікувала відео.

“Давно ніхто не робив мені пропозицію руки та серця! Як вважаєте, чи можна виходити заміж наосліп? Що порадите?”, – написала співачка.

Зараз Ірина Білик перебуває у благодійному турі “Українська душа” містами України. Саме на одному з концертів туру, у Львові, відбулося освідчення.

“Якщо зазвичай на виступах зірок закохані освідчуються своїм обраницям у залі, то цього разу заміж покликали саме Білик. Просто посеред концерту до зірки на сцену піднявся закоханий чоловік, опустився на одне коліно перед виконавицею.

Він презентував Ірині величезний букет троянд та справжню обручку і пообіцяв артистці любов, вірність, щастя” і запитав у Білик, чи стане вона його дружиною.

Розгублена зірка спочатку не знала, що й відповісти потенційному чоловіку, та врешті зібралася з думками.

“Напевно, всі можуть подумати, що ми в якомусь шоу. Для мене кохання, це і вірність, чесність. Обов’язково чесність. Мені б дуже хотілось мати такого чоловіка, як ти. Але ж ми зовсім незнайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде неправильно, сказати людині, яка мене кохає, яка мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати “ні”, – відповіла закоханому чоловіку Білик”, – розповіли у ТСН.

Перейти до панелі інструментів