18.05.2024
Новини Оперативно

Знайшли заміну бережанському прокурору Кренцелю, який п’яним вчинив ДТП: хто очолив прокуратуру

Бережанський окружний прокурор Цаплап

Бережанському окружному прокурору Івану Кренцелю, який у червні, перебуваючи у нетверезому стані, вчинив ДТП з постраждалими, знайшли заміну. Сьогодні, 15 листопада, керівник Тернопільської обласної прокуратури представив нового керівника Бережанської окружної прокуратури. Ним став Цаплап Ярослав Петрович, повідомляється на сторінці правоохоронного органу.

“Андрій Миколайчук зазначив, що Ярослав Цаплап тривалий час працює в органах прокуратури і має достатній досвід для забезпечення належної реалізації та виконання покладених на нього обов’язків та завдань.
Новопризначений керівник окружної прокуратури подякував за довіру та запевнив, що зробить усе для результативної роботи колективу прокуратури у цей важкий для країни час”, – йдеться у повідомленні.

До призначення на нову посаду Ярослав Цаплап працював заступником тепер уже екс-прокурора Івана Кренцеля.

Нагадаємо, що 9 червня у селі Літятин Тернопільського району сталася ДТП за участі Івана Кренцеля, який, будучи п’яним, за кермом авто Toyota Corolla зіштовхнувся з припаркованим автомобілем, у якому перебувало двоє людей. Пасажирка другого транспортного засобу отримала тілесні ушкодження, проте не мала претензій до винуватця аварії, адже він повністю відшкодував витрати на лікування. Згодом Кренцеля звільнили з посади.

 

Перейти до панелі інструментів