20.05.2024
Новини

У Тернополі закінчився сезон фонтанів

У Тернополі закінчився цьогорічний сезон фонтанів. Зараз їх консервують на зиму, – повідомляють у КП “Тернопільводоканал”. Це спільна робота комунальників та працівників ДСНС.

Смачне для вух слово “консервація” для працівників КП “Тернопільводоканал” звучить інакше. Напередодні в місті завершився сезон фонтанів, тож підприємство розпочало консервувати на зиму тернопільські водограї.

Наші фахівці доклали всіх зусиль, щоб навіть у складний воєнний час і з обмеженим фінансуванням улюбленці тернополян милували око впродовж усієї теплої пори року та виконували функцію насичення киснем для Тернопільського ставу. Союзником водоканалівців стала і погода, що довго не давала запанувати холоду. Час, однак, невблаганний. Сьогодні розпочали демонтаж обладнання аераційних фонтанів у парку Шевченка. Вдячні водолазам ДСНС, які за низької температури відважно пірнали у водойму, щоб закріпити агрегати для підйому та транспортування на склад.

Далі виконуватимемо домашнє завдання – відчистимо обладнання, перевіримо справність усіх механізмів, замінимо зламані чи ненадійні компоненти. Щойно настане весна, будемо готувати старт нового сезону водограїв!

Перейти до панелі інструментів