27.07.2024
Новини Оперативно

У Збаражі у день прощання з Героєм молодики влаштували танці і співи посеред вулиці, обізвали жінку та відібрали телефон. Відео

Учора у Збаражі сталася конфліктна ситуація. Тим часом поки на Тернопільщині одні військовозобов’язані скаржаться на дії ТЦК, інші поводяться украй зухвало та дозволяють собі непомірні веселощі, коли ховають наших Героїв, а на зауваження про це відповідають хамством та агресією.

Про один з таких випадків розповіла Наталія Кучеренко зі Збаража. Жінка – військовослужбовиця у декреті. Її чоловік зараз боронить країну на передових позиціях. Саме тому збаражчанку так обурила поведінка молодиків і вона вирішила зробити їм зауваження. До того ж цього дня у місті прощалися із 24-річним загиблим захисником.

Та на звернення жінки молоді чоловіки відреагували агресивно – обізвали її та відібрали телефон. Тому про конфлікт пані Наталія розповіла у соцмережах та закликала звернути на це правоохоронців та працівників ТЦК.

На відео видно як посеред дня молоді чоловіки танцюють та гучно співають біля авто. Як зазначає авторка відео, вони були не тверезими.

“Херої міста Збараж! Тернопільська область! У цей день відбулось поховання Героя! Поки мій чоловік боронить країну на нулі, через таких тварин, я не можу забрати дитину з садочка! Ще хочу звернути увагу тверезих там не було, і, я впевнена, допивши пляшку другу, їм би захотілось полихачити на дорогах!!!”, – наголосила Наталія Кучеренко.

“Терміново” з’ясувало, чи знає уже поліція про цей кричущий випадок. Як повідомили нам у відділі комунікації поліції Тернопільщини, про інцидент не просто знають, у ситуації уже розібралися і сьогодні усі учасники будуть у суді, який і дасть оцінку їхнім діям.

Також на подію уже відреагував міський голова Збаража Роман Полікровський.

“Щодень трагічні події по всій Україні та у нашій громаді зокрема здавалося б не залишають байдужими жодної людини, проте, на жаль не так.

У соцмережах опубліковано відео, де окремі молоді люди під гучну музику щось святкували. Я звернувся в поліцію, щоб відповідно відреагувати на цю неприпустиму та необдуману поведінку.
Сподіваюсь, що будуть здійснені всі необхідні заходи, які передбачені законодавством.

Закликаю всіх людей, особливо молодь бути максимально свідомими того, що у нас в країні війна, гинуть люди та нам потрібно робити все, щоб здобути у ній перемогу.

Особливо закликаю батьків говорити з дітьми про це, бо не завжди в молодому віці діти розуміють всю важливість ситуація, в якій перебуває наша країна.

Неприпустимо в такий важкий час дозволяти собі такі необдумані кроки та поводитись негідно!

P.S. Під час написання цього тексту, начальником поліції повідомлено, що особи встановлені, здійснюються необхідні законодавством заходи щодо притягнення до відповідальності причетних осіб.

Також ТЦК здійснюються відповідні заходи передбачені законодавством”, – зазначив очільник громади.

Деталі читайте згодом на “Терміново”.

Перейти до панелі інструментів