27.07.2024
Новини

Призначено службову перевірку: у Тернопільському ТЦК прокоментували скандал з пакуванням у бус

У Тернопільському ОТЦК СП прокоментували черговий скандал з пакуванням чоловіків у бус. Напередодні у соцмережах та ЗМІ з’явилося відео, на якому чоловіка силоміць пакують у бус кольору хакі. Через деякий час у центрі комплектування відреагували.

“Щодо відео, які поширюються у соціальних мережах. Що спровокувало конфлікт? Словесні образи та зухвалість з боку громадян стосовно до працівників ТЦК СП? Приниження їх гідності? Завдавання удару військовослужбовцю, як на одному з відео?

Для з`ясування усіх обставин, які відбулися, керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів.

Повідомляємо, що оповіщення громадян здійснюється військовослужбовцями, які мають досвід бойових дій та переміщені у ТЦК СП для проходження служби, які визнані обмежено придатними після отриманих поранень та контузій!

Разом з тим, нагадуємо про обов`язок громадян самостійно прибувати у ТЦК СП для оновлення свої облікових даних та проходження військово – лікарської комісії, яка встановлює степінь придатності до проходження військової служби”, – зазначають у повідомленні.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів