05.05.2024
Новини

Секрети поліпшення відносин: як додати іскру у ваше кохання?

Було б чудово – один раз зізнатися один одному у взаємному коханні, а потім все життя ніжитись у променях безтурботного щастя. Але, на жаль, таке буває лише у казках. Відносини з другою половинкою вимагають якщо не щоденної важкої праці, то все ж таки деяких зусиль з боку кожного з партнерів. Щоб одного разу не виявити, що кохання висить на волосині, бажано з самого початку відносин робити правильні та обдумані дії.

Вирішувати проблеми разом

Сімейні психологи рекомендують усі труднощі долати разом. Не слід приховувати від коханої людини свої проблеми, сподіваючись вирішити їх самостійно. Визнаватись у слабкості не соромно – навпаки, це допоможе партнеру продемонструвати свою турботу та увагу. Звичайно, це не означає, що обговорюватися має кожна дрібниця, але глобальні питання необхідно обговорювати та приходити до спільного рішення.

Почати можна і з незначного. Наприклад, чому б жінці не цікавитись у коханого чоловіка, що він хоче на вечерю? А він, у свою чергу, може запропонувати їй допомогу по дому. Коли партнери навчаться зважати на думку один одного, автоматично всі важливі питання вони захочуть вирішувати разом.

Виявляти увагу та ласку

Нерідко любовні пари після кількох місяців чи років спільного проживання перестають обіймати та цілувати один одного. У кращому разі поцілунки відбуваються під час сексу, а решту партнери далекі один від одного у фізичному плані. Це потрібно змінювати. Тактильний контакт зближує духовно та емоційно, тому нехтувати ласками та поцілунками не слід.

Якщо в парі не прийнято пеститись поза ліжком, є чудовий спосіб для отримання приємних тактильних відчуттів – розслабляючий масаж. До речі, від звичайного масажу можна перейти до еротичного. А щоб задоволення було максимальним, потрібно використовувати ароматичні свічки та спеціальні масажні олії. Після такого масажу секс буде приголомшливим.

Дарувати один одному оргазми

Це сумно, але далеко не всі жінки, які перебувають у серйозних міцних відносинах, регулярно відчувають оргазми. Хто б що не говорив, але якщо хтось із пари не досяг фінального екстазу в сексі, то близькість можна вважати невдалою. Щоб жінка завжди отримувала бажаний оргазм, можна використовувати відповідні секс-іграшки. Цікаві штучки із секс-шопу GoUp допоможуть чоловікові дарувати радість своїй коханій:

  • кліторальний вібратор та хвильовий стимулятор для клітора – за кілька хвилин доведе жінку до вершини сексуального збудження;
  • ерекційне кільце з кліторальним стимулятором – покращить ерекцію у чоловіка та доставить партнерці море солодких відчуттів;
  • вібратор-кролик – чудовий девайс, щоб розпалити жінку перед тривалим сексуальним марафоном;
  • насадка на пеніс для подвійного проникнення;
  • анальна пробка – для ще кращих відчуттів.

Трапляється, що потрібно швидко збудити жінку, а секс-іграшок під рукою немає. У цьому випадку розумно застосувати інтимне мастило з ефектом збудження або стимуляції. Нанести лубрикант потрібно на клітор та статеві губи на початку прелюдії. Тоді на момент сполучення партнерка згоратиме від шаленого сексуального бажання.

Проводити разом дозвілля

Іноді закоханим хочеться відпочивати одна від одної – це нормально. Погано, якщо абсолютно кожні вихідні партнери проводять окремо. Адже спільне проведення часу, наповнене веселощами і розслабленням, зближує і зміцнює духовний зв’язок між людьми, що люблять. Не варто забувати про це, плануючи дозвілля. Необов’язково вигадувати щось особливе. Можна просто подивитися разом фільм вдома на дивані або сходити на прогулянку до парку.

У будні дні також слід шукати час для спільних справ. Наприклад, це може бути спільне прибирання квартири, похід у магазин за продуктами або обговорення великої покупки. Неважливо, що саме робитимуть закохані, головне – це має приносити задоволення і не здаватися обов’язком. А щоб відчувалася радість, потрібно виявляти повагу до партнера та його бажань.

Говорити компліменти та слова похвали

Кожному хочеться відчувати себе важливим та потрібним, особливо для коханої людини. Відсутність компліментів у спілкуванні пари, як правило, призводить до образ з дрібниць. Звідси виникають сварки та скандали на рівному місці, без жодної причини. Кожен із партнерів просто намагається привернути до себе увагу, але образа не дає зробити це так, щоб обом було приємно.

Іноді, щоб внести іскру кохання та пристрасті у стосунки, досить просто перестати пред’являти один одному претензії. Треба намагатися бачити у другій половинці тільки добре і озвучувати це – говорити приємні добрі слова, від яких на серці стає тепліше. Безумовно, час від часу траплятимуться непорозуміння, але їх можна дозволити шляхом довірчих і спокійних розмов.

Перейти до панелі інструментів