03.05.2024
Новини

Поставили на «лічильник» і погрожували розправою: у тернополянки вимагали 43 тис доларів неіснуючого боргу

У Тернополі поліцейські знешкодили групу вимагачів, які вимагали у тернополянки 43 тисячі доларів неіснуючого боргу і відібрали її автомобіль. 11 вересня спецпризначенці провели затримання двох учасників угруповання, повідомляють у ГУНП у Тернопільській області.

Як виявилось, тернополянка позичила у них 14 тисяч доларів, а коли не віддала у зазначений термін, попросила про відтермінування. Чоловіки спочатку погодились, а потім розірвали угоду і поставили її на лічильник, відібравши автомобіль. Суму боргу вони збільшили до 43 тисяч доларів.

Поліцейські затримали ділків. Під час обшуку у них виявили гроші, гранати та ключі від автівки.

Начальник ГУНП у Тернопільській області Сергій Зюбаненко так прокоментував цей випадок: “Погрожували фізичною розправою, пошкодженням майна та вимагали надати їм 43 000 доларів США – ні, це не сюжет блокбастера, а реальний випадок, який мав місце у Тернополі.
Вчора в середмісті обласного центру багато людей стали свідками гучного затримання. Інформую – слідчі ГУНП та оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області знешкодили злочинну групу вимагачів. Зловмисники вимагали неіснуючий борг розміром 43 тисячі доларів у тернополянки. Щоби змусити жертву віддати їм гроші – відібрали її автомобіль.
Повернення у буремні 90-ті не буде!!! Поліція працює”.

Перейти до панелі інструментів