05.05.2024
Новини

У школах на Тернопільщині вчителі попросили замість квітів задонатити на ЗСУ

В Козівському ліцеї №1 педагогічний колектив звернувся до батьків та учнів з проханням не дарувати цьогоріч їм квіти, а гроші, які б вони витратили на букети, віддати на армію. Про це йдеться  на сторінці школи у Фейсбуці.

“Від 24 лютого 2022 року триває масштабна агресія Росії проти України.
Лише завдяки нашим Захисникам і Захисницям ми плануємо розпочати новий навчальний рік!
Педагогічний колектив Козівського ліцею N°1 звертається до батьків та учнів із проханням підтримати благодійну акцію “Замість букета – збір на ЗСУ”
Скринька для збору коштів
буде у закладі освіти 1 вересня.
Виручені кошти підуть на потреби наших Захисників!”, – йдеться у повідомленні.

Поступово до флешмобу долучаються і інші школи та громади Тернопільської області. Зокрема, міський голова Шумська Вадим Боярський також повідомив, що школи Шумської міської громади долучаються до акції: «Замість квітів на 1 вересня пропонуємо вам покласти гроші в скриньку на ЗСУ».

Навчальні заклади Кременеччини також долучились до флешмобу. Зокрема, на сторінках Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, НВК “Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст.№5 – ДНЗ”, Кременецької гімназії №3 також розмістили відповідні повідомлення.

Зазначимо, що, проглянувши сторінки тернопільських шкіл у соцмережах та офіційні вебсайти, ми не знайшли жодного повідомлення про підтримку флешмобу.

Перейти до панелі інструментів