05.05.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині затримали міжрегіональну організовану групу, яка збувала наркотики та психотропи

Вихідними тернопільські поліцейські виявили в області міжрегіональну організовану злочинну групу, що займалася розповсюдженням наркотиків та важких психотропних речовин. Про це повідомив очільник поліції області Сергій Зюбаненко.

“Наркотики – це зло, яке потрібно викорінювати з нашого суспільства. Я вважаю, що поліцейські повинні присікати та ліквідовувати діяльність таких груп одразу та в цілому.

Зловмисники торгували наркотиками через телеграм-канал. За день могли реалізувати від 200 до 300 закладок, що в чистому прибутку приносило дохід від 100 до 200 тисяч гривень.

Поліцейські провели одночасно 16 обшуків у чотирьох областях України – Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій та Дніпропетровській. Загалом вилучили майна та наркотиків на понад мільйон гривень”, – йдеться у повідомленні.

У поліції Тернопільщини додають, що у ході реалізації оперативної інформації під час безпосереднього вчинення злочину, а саме – закладання близько 200 доз з психотропними речовинами в одному з сіл Тернопільського району за силової підтримки співробітників підрозділу «КОРД» було затримано двох осіб, – розповідає Михайло Димида.- Як з’ясувалося, у «сітку» потрапила «велика риба» – організатор та співорганізатор злочинного угруповання. Перший – житель Дніпра, другий родом з Тернопільщини – мешканець Збаража.

Перейти до панелі інструментів