29.04.2024
Новини Оперативно

Пожежа на Тернопільщині: чоловік отримав опіки

Учора, 6 серпня, пожежники ДСНС у Тернопільській області залучалися до гасіння пожежі, яка виникла у селі Золотники Тернопільського району.

“Внаслідок пожежі пошкоджено облицювання стін та стелі, покриття та перекриття будинку, знищено два вікна, міжкімнатні двері, ліжко, пральну машину та речі домашнього вжитку на загальній площі 20 м кв., а також отримав «Термічні опіки плечей І ступеню» власник будинку, який після огляду медиками від госпіталізації відмовився”, – кажуть у пресслужбі ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Пожежу ліквідовано черговими караулами 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Золотники. Під час гасіння пожежі врятовано дану та сусідську житлові будівлі.

Також житловий будинок зайнявся у селі Жилинці, що на Борщівщині.

“О 19:20 у с. Жилинці Борщівської ТГ Чортківського району виникла пожежа житлового будинку, внаслідок якої знищено покриття будинку та речі домашнього вжитку на площі 120 м кв., пошкоджено перекриття будинку на площі 100 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Озеряни. Під час гасіння врятовано 1 будівлю”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів