27.04.2024
Новини Промо

ВБет Покер – все, що варто знати про оператора

ВБет Покер є покер-румом, створеним на базі відомої букмекерської контори VBET. Платформа пропонує ігри на будь-який банкрол, але найбільшим попитом користується серед початківців, що віддають перевагу мікролімітам.

Високий рейкбек, вигідні бонуси та якісне програмне забезпечення компенсують невисокий трафік та приваблюють нових користувачів.

Оператор має ліцензію Curacao.

Як грати на ВБет Покер

Майданчик VBET Poker ідеально підходить для початківців, оскільки на платформі проводяться турніри із доступними вступними платежами, та є багато кеш-столів за 2 євроцента. Це дозволяє новачкам отримати необхідний досвід, не ризикуючи великими сумами.

Щоб грати в покер-румі, необхідно пройти реєстрацію, авторизуватися в особистому кабінеті, поповнити рахунок і запустити веб-версію клієнта або встановити програму. Далі юзерам пропонується перейти до списку ігор або турнірів і приєднатися до обраної гри.

Інтерфейс грального клієнта є простим і поділений на три основні вкладки:

  • Кеш-ігри зі ставками на гроші
  • Швидкий покер Spin&Go
  • Турніри з різним рівнем бай-іну

Турнірне меню Вбет Покер

Користувачам регулярно пропонуються турніри з призовими від 500€. Гравці можуть взяти участь у безкоштовних івентах або турнірах з низьким бай-іном для початківців (за 13 UAH), а також у турнірах з середнім та високим бай-іном для досвідчених покеристів.

У фріролах призові виплачуються як грошима, так і квитками для участі в більш престижних івентах. Щомісячний основний турнір VBET Poker має гарантований призовий фонд 2 000 000 UAH.

Трафік

Активність на платформі VBET Poker змінюється залежно від часу доби. Найбільший трафік спостерігається у вечірні години, приблизно з 19:00 до 3:00 за Києвом. У цей час в режимі онлайн може перебувати близько тисячі гравців.

В інший час кількість одночасно присутніх на платформі користувачів складає приблизно декілька сотень.

Фінансові транзакції

VBET Poker пропонує своїм користувачам широкий вибір методів платежів, щоб зробити процес внесення та зняття грошей максимально зручним.

  • Доступні класичні кредитні та дебетові картки Visa та MasterCard. Для користувачів з України є опція поповнення та виведення через Monobank і Приват24.
  • Advcash – ще одна електронна платіжна система, що надає змогу швидко та легко переказувати кошти на свої рахунки та з них.
  • ВБет Покер також підтримує криптовалюти, включаючи Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether та Ripple. Це дозволяє клієнтам майданчика здійснювати транзакції з використанням цифрових активів, що надає додаткову гнучкість та приватність.

Сума мінімального депозиту становить 10 – 20 гривень залежно від обраної платіжної системи.

Безпека на VBET UA

Компанія VBET Poker приділяє велику увагу захисту особистих та фінансових даних своїх клієнтів. Для цього використовуються сучасні технології шифрування та захисту інформації, які гарантують, що вся надана інформація залишається конфіденційною.

Крім того, ВБет є прихильником відповідальної гри. Оператор дотримується відповідних норм та політик, що спрямовані на запобігання шкідливому впливу азартних ігор та надає своїм користувачам різноманітні інструменти для управління їхніми гральними витратами, підтримує тих, хто може мати проблеми із азартною залежністю.

До реєстрації допускаються лише повнолітні особи.

Більше оглядів покер-румів – на cardmates.ua

Перейти до панелі інструментів