08.09.2024
Новини Оперативно

У Кременецькій громаді оголосили дводенну жалобу за загиблими Героями

24 та 25 липня у Кременецькій міській територіальній громаді оголошено Днями жалоби за загиблими Героями Романом Козирем та Петром Гловою. Про це повідомив Кременецький міський голова Андрій Смаглюк.

“Шановні мешканці громади!
У зв’язку з похованням військовослужбовців Збройних сил України, жителів Кременецької міської територіальної громади, які загинули внаслідок військової агресії російської федерації проти України в громаді оголошено дводенну жалобу 24 та 25 липня 2023 року.
Вічна та світла пам’ять загиблим Героям ,”- йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 24 липня, Кременецька громада зустрічає Двох Героїв, які прибудуть на щиті. Захисника Романа Козира проведуть додому по вул. Захисників України, 33 у Кременці. Його поховають завтра. Богослужіння продовжиться завтра в Преображенському соборі (орієнтовно в 11.00), згодом відбудеться віддання військових почестей і прощання на Майдані борцям за волю України.

А Героя Петра Глову проводжають на Майдан Борцям на Волю, де сьогодні відбудеться чин прощання. Нагадаємо, що Глова Петро Миколайович був старшим оператором відділення, старшим сержантом. Він з перших днів війни повернувся в Україну з Литви, щоб стати на захист Батьківщини. 

Перейти до панелі інструментів