21.05.2024
Новини Промо

Прокат велосипедів — активний відпочинок на свіжому повітрі!

Якщо ви любите активний відпочинок, прогулянка на велосипеді серед мальовничої карпатської природи — саме те, що вам потрібно! Щоб отримати яскраві враження та незабутні емоції, варто скористатися прокатом велосипедів у Буковелі та підібрати собі вдалий транспорт на кілька годин або цілий день.

Можна взяти з собою друзів і організувати справжнісінький велотур — велосипеди знайдуться для всіх! Детальніше про умови прокату читайте на сайті готельного комплексу Підгір’я за посиланням https://hotel-podgore.com.ua/prokat-velosypediv-v-bukoveli. Запрошуємо вас у захопливе турне, що гарантує море задоволення, драйву та адреналіну!

 

Особливості велосипедного туризму у Карпатах

Велопохід — це організована велосипедна поїздка групою учасників для відвідання природних, архітектурних чи історичних пам’яток, розташованих в різних місцях маршруту. Можна обирати маршрути різної складності та направленості, але в будь-якому разі поїздку супроводжуватимуть мальовничі карпатські пейзажі та приголомшливо красиві панорами.

Залежно від складності маршруту, можна зробити акцент на спортивній складовій велосипедного туру або ж на культурній, пізнавальній та розважальній. Туристи самостійно обирають протяжність шляху та швидкість пересування: на певних ділянках ви можете їхати не збавляючи швидкості, просто милуючись зміною пейзажів, а в особливо цікавих місцях — зупинятися для огляду чи навіть робити невеличкі привали.

Місцевість карпатського краю відрізняється різноманітним рельєфом, що дозволяє будь-якому туристу вибрати цікавий та посильний маршрут — як новачку, так і досвідченому мандрівнику-велосипедисту. Для екстремалів існують маршрути підвищеної складності, спеціально розроблені професіоналами велосипедного спорту, які чудово підійдуть і для тренування, і для отримання адреналіну.

Як обрати транспорт для велотуру

Для вас швидко підберуть вдалий велосипед, а якщо виникнуть сумніви, зверніться до працівників, щоб визначити розмір велосипедної рами відповідно до параметрів свого тіла.

Зрозуміти, чи підходить для вас конкретний велосипед, можна і самостійно, звертаючи увагу на власні відчуття комфорту/дискомфорту. Наприклад, якщо сідаючи на сідло та беручись за кермо, ви відчуваєте скутість у тілі — велосипед замалий. Якщо ж спина та руки напружуються — транспорт зависокий.

Працівники готелю допоможуть відрегулювати висоту сідла до найбільш зручного положення під час поїздки. Так, для комфортного катання на велосипеді нога на нижній педалі повинна бути ледь-ледь зігнутою в коліні. Моделі зі скошеною рамою підходять для людей невеликого зросту, а з короткою відстанню від сідла до руля — для жінок (допомагають зняти напругу в спині під час поїздки).

Перейти до панелі інструментів