23.10.2024
Новини

Нова функція в “Укрзалізниці”: тепер можна купити 2 квитки в одному й тому ж поїзді з пересадкою

“Укрзалізниця” запустила нову функцію, яка полягає у можливості придбання квитка на окремі ділянки дороги в одному й тому ж поїзді, лише з пересадкою з місця на місце. Ця функція одразу ж почала мати попит, адже так можна вибрати оптимальні варіанти пересадок.

Це працює, коли при купівлі квитка від початкової точки до кінцевої в поїзді немає жодного квитка. Але скористатись цим потягом ще можна, пересівши з місця на місце. Наприклад, у поїзді, який прямує з Запоріжжя до Львова, немає місць. Проте є місця до станції, яка знаходиться посеред маршруту – П’ятихатки. Тоді людина може придбати 2 квитки – від Запоріжжя до П’ятихаток і другий – від П’ятихаток до Львова. Пасажир просто переходить у поїзді з одного місця на інший.

Тепер додаток “Укрзалізниці” автоматично бачить такі варіанти і може запропонувати пасажиру купити відразу 2 квитки на один і той же поїзд.

Зазначається, що пасажир купує 2 квитки, але їхня вартість буде значно нижчою, ніж купити 1 квиток від початкової точки до кінцевої. У майбутньому тариф з пересадкою в одному поїзді ще здешевлять.

Перейти до панелі інструментів