21.05.2024
Новини Промо

Брендовані блокноти від друкарні “Хамелеон К”

Серед різноманіття офісної та корпоративної поліграфії блокноти користуються чи не найбільшим попитом. Пов’язано це з універсальністю друкованої продукції. Адже блокноти можуть використовувати як співробітники компанії, так і партнери, клієнти. Застосування цієї поліграфії дуже широке – від помічників в роботі до ексклюзивних сувенірів.

Переваги фірмових блокнотів

Брендовані блокноти з логотипом – важливий елемент корпоративного стилю. Це один із видів поліграфії, який має практичне застосування. Типографія «Хамелеон К» виготовляє брендовану та офісну друковану продукцію за короткі терміни. У типографії ви можете замовити різні формати блокнотів, враховуючи потреби вашого бізнесу.

Ось декілька прикладів вдалого використання фірмових блокнотів:

  • Корпоративні презенти. Блокноти з логотипом вручаються як подарунки клієнтам, партнерам, працівникам компанії.
  • Впізнавання бренду. Як і будь-яка брендована поліграфія, блокноти працюють на запам’ятовування компанії.
  • Реклама і маркетинг. Фірмові блокноти традиційно роздають учасникам спеціалізованих виставок, семінарів, конференцій. Це підвищує свідомість про бренд та зацікавлення в продуктах або послугах компанії.
  • Корпоративна комунікація. Фірмова поліграфія використовується для внутрішніх потреб компанії. Працівники роблять в блокнотах замітки, розписують плани, робочі графіки.
  • Заохочення. Вручення блокнотів із логотипом можна позиціонувати як подяку покупцям за великі замовлення. Поліграфію можна вручати корпоративним клієнтам з нагоди свят.

Розроблення макету фірмових блокнотів

Зазвичай дизайн брендованої поліграфії визначає корпоративна стилістика. У макеті застосовуються звичні для бренду кольори, шрифти, зображення. Логотип є ключовим елементом фірмових блокнотів. Розмістіть його на видному місці, забезпечуючи чіткість та гарну видимість. Врахуйте розміри лого, аби пропорційно скомпонувати з іншими об’єктами на обкладинці.

Розгляньте можливість розмістити додаткову інформацію, приміром, слоган, короткий перелік послуг, лаконічний опис місії компанії, корисні поради для користувачів.

Оберіть шрифти, які забезпечують читабельність та просте, зрозуміле сприйняття текстів. Врахуйте їхню сумісність із загальним корпоративним стилем. У макеті варто використовувати шрифтові варіації, виділяючи заголовки та основний текст. Це дозволяє розставити вдалі акценти.

Окрім дизайну обкладинки, зверніть увагу на верстку внутрішніх сторінок. Для зручності користування блокнотом важливим є розташування лінійок або клітинок на сторінці, їхні розміри, присутність інших графічних елементів. Часто сторінки залишаються білими, проте на них наносять допоміжні елементи розмітки: колонтитули, нумерацію сторінок, поля для заміток.

Завдяки цифровому друку ви можете зробити сигнальний примірник. Надрукуйте один екземпляр блокнота, аби переконатися, що макет відповідає вашим очікуванням. За необхідності, внесіть правки та оберіть фінальну версію. На сайті типографії https://xprint.com.ua можна замовити послугу виготовлення макету «з нуля» – шаблон фірмової поліграфії для вас розроблять професійні дизайнери.

Перейти до панелі інструментів